marți, 4 martie 2014

Imprumuturi rapide la preturi avantajoase de la Cashexpress

Principalele avantaje sunt:
- Raspuns rapid la solicitarea ta, in doar 24 de ore
- Nu ai nevoie de avans si poti chiar aduce un co-platitor
- Economisesti timp, bani si energie deoarece consultantantul Cashexpres vine direct la tine acasa sau la birou
- Ai parte de transparenta maxima; stii in permanenta in ce stadiu se afla dosarul tau si stii dinainte exact cat vei plati
- Creditele sunt in lei, astfel ca nu vei avea surprize la variatiile cursului valutar
- Ai rata fixa pe toata perioada de creditare

Creditul Comod iti ofera posibilitatea sa iei un imprumut intre 1000 si 30000 de lei, Creditul Prietenos iti ofera intre 20001 si 100000 lei, iar Creditul Generos iti pune la dispozitie intre 50001 si 100000 lei.

Cele trei tipuri de credite pot fi achitate intr-o perioada de 12 pana la 60 de luni (1-5 ani), in functie de disponibilitatile tale lunare, iar documentatia solicitata este destul de sumara.
Daca esti angajat, ai nevoie de adeverinta sau ultimii 3 fluturasi de salariu si declaratia de venituri pe anul anterior; pensionarii trebuie sa adauge in dosar cel mai recent talon de pensie si decizia de pensionare, iar persoanele fizice autorizate trebuie sa aiba in dosar decizia finala de impunere pe ultimul an, autorizatia de libera practica, certificatul de inregistrare fiscala si copie dupa registrele de incasari si plati pe ultimele 3 luni. Bineinteles, toate acestea alaturi de o copie a actului de identitate.

Iata si cateva exemple de calcul a ratei pentru fiecare tip de credit in parte:
Citeste mai mult pe http://www.imprumutrapid.org/cashexpres-imprumuturi-rapide-la-preturi-avantajoase-a92.html