miercuri, 26 martie 2014

Imprumuturile de la IFN-uri sunt scumpe?

Daca te-ai saturat sa iti petreci timpul pe la ghiseele bancilor, la coada sau completand formulare dupa formulare, atunci trebuie sa stii ca poti sa te feresti de toate acestea daca optezi pentru creditele rapide de la IFN.

Ca in orice colaborare cu vreo institutie financiara, ai atat avantaje, cat si dezavanteje. Creditele rapide de la banci nu prea exista, deoarece departamentul de analiza a dosarelor din cadrul bancilor sunt nevoite sa faca cercetari atente si amanuntite despre aplicant, deci dureaza mult pana clientul primeste un raspuns, insa dobanda este una rezonabila. Pe de alta parte, creditele de la IFN-uri sunt cu adevarat rapide si accesibile tuturor, insa nu sunt accesibile si la bani. Preturile lor sunt enorme. Totusi persoanele care apeleaza la ele sunt incantate de faptul ca pot face foarte rapid rost de banii necesari si, cu toate ca pretul unui astfel de credit este unul ridicat, aceste persoane se bazeza pe faptul ca fiind vorba de sume micute, care in general nu depasesc 3000 lei, sunt incantate ca pentru plata unei rate saptamane foarte micute, usor de suportat, isi rezolva treburile. 
IFN-urile in general solicita foarte putine acte: actul de identitate si justificarea veniturilor pe perioada creditarii. Este irelevant pentru ei daca ai antecedente financiare sau daca ai avut ori nu restante. Desigur, unele institutii verifica Biroul de Credit, dar daca intarzierile nu depasesc 60 de zile, atunci decizia lor este neafectata. 

Citeste tot articolul aici: http://www.creditrapidifn.org/imprumuturile-de-la-ifn-uri-sunt-lejere-sau-scumpe-a24.html