joi, 24 aprilie 2014

Cardul de credit EuroLine American Express

Lumea comertului a devenit in zilele noastre tot mai strans legata de cardurile bancare, iar cardurile de credit sunt din ce in ce mai intalnite in portofelele cumparatorilor. Cel mai posibil ca in viitor sa nu mai poti face nimic fara un card bancar. Acum, bancile se tot concureaza in diverse oferte la cardurile de credit, ofera perioade de gratie mari, comisioane atractive, astfel ca multi cumparatori aleg sa aiba chiar mai multe carduri de credit.


In felul acesta pot jongla cu imprumuturile. Cand se apropie finalul perioadei de gratie a unui card, achita datoria cu bani de pe celalalt card. Si invers. Iar astfel ajung sa se imprumute cu 0% dobanda. In plus, un alt avantaj major este faptul ca pot face rate la anumite cumparaturi fara niciun fel de dobanda. 
Daca te gandesti sa iti iei mai multe carduri de credit, poti sa ai in vedere si cardul de credit EuroLine American Expres. Acesta are in jur de 2000 de locatii partenere, de unde poti face cumparaturi in rate fara dobanda (intre 3 si 6 rate) sau cumparaturi in rate usoare, intre 7 si 24, cu un cost de doar 1% pe luna. In plus, atunci cand faci cumparaturi cu plata integrala prin cardul de credit EuroLine American Expres ai pana la 3% bani inapoi. Evident, comisionul este 0%. Pentru acest tip de card de credit, ai o perioda de gratie de pana la 49 de zile - timp in care dobanda pentru imprumutul luat este de 0% (este vorba despre imprumuturile la cumparaturi, nu pentru extragere cash de la POS). Daca ai nevoie insa de bani numerar, poti retrage de la orice bancomat Bancpost. Dupa depasirea perioadei de gratie, trebuie sa platesti lunar o parte din suma imprumutata, minimul fiind 2.5% (min 10 lei). Iar ca sa fii mereu la curent cu statusul cardului tau de credit, primesti in fiecare luna pe e-mail un extras de cont.

Citeste mai mult aici: http://www.creditenebancare.org/cardul-de-credit-euroline-american-express-a28.html