marți, 8 aprilie 2014

Un credit de nevoi personale rapid si ieftin: Raiffeisen Flexicredit

Dupa ce numarul institutiilor financiare nebancare a inceput sa creasca vazand cu ochii si au venit pe piata cu oferte atractive pentru clienti, multe dintre bancile comerciale din Romania au luat masuri si au creat special pentru clientii care au nevoie de imprumuturi cat se poate de rapide, solutii avantajoase.

De exemplu, Raiffeisen a creat pentru clientii sai Flexicredit, un imprumut bancar cu aprobare rapida si la un pret decent. Asa ca daca esti in situatia in care ai nevoie urgent de bani, te poti baza pe Flexicredit. Poti lua imprumut pana la 15000 euro (echivalentul in lei), pe o perioada de 6 luni, pana la 5 ani (ba chiar pentru refinantarea creditelor acordata inainte de 31.10.2011 termenul maxim este de 10 ani!). Ti se spune pe loc, pe baza informatiilor declarate, daca te incadrezi sau nu pentru a obtine suma dorita (cu alte cuvinte ai preaprobare pe loc), iar acordarea creditului se face in 24 de ore. Exceptie fac situatiile in care aprobarea creditului nu se poate finaliza in 24 de ore din motive independente de vointa bancii. Foarte interesant este faptul ca vei primi prin SMS confirmarea aprobarii creditului, astfel ca nu trebuie sa astepti sa fii contactat de consultant sau sa dai tu o multime de telefoane pentru a afla statusul dosarului. De asemenea, Raiffeisen nu iti cere sa justifici modul in care vrei sa utilizezi imprumutul rapid. Daca vrei sa pleci in vacanta cu banii imprumutati, sau daca vrei sa faci un cadou valoros iubitei, poti sa o faci fara sa dai vreo explicatie. In plus, daca mai si incasezi sau vei incasa salariul ori pensia pe cardul Raiffeisen Bank, ai dobanda preferentiala. Si nu ai nevoie nici macar de garantii.

Afla mai mult despre creditul raiffeisen aici: http://www.creditenebancare.org/raiffeisen-flexicredit-un-credit-de-nevoi-personale-ieftin-si-rapid-a27.html