joi, 13 februarie 2014

Credit nebancar pentru amenajarea casei

IFN-urile sunt o adevarata binecuvantare, mai ales pentru persoanele care din anumite motive nu pot sau nu mai pot lua bani imprumut de la banci. Si ce te faci daca tocmai esti cu casa vraiste si it idai seama ca bugetul pe care il pregatisei pentru materiale, mobila, muncitori si asa mai departe se termina mai repede decat estimai? In acest caz, variantele tale nu sunt prea multe. Prietenii nu te pot imprumuta pentru mai multe luni, bancile nu iti mai dau bani pentru ca din punctul lor de vedere esti la limita superioara a gradului de indatorare sau...poate din cauza ca ai inregistrat intarzieri de plata a unor rate si acum esti pe lista lor neagra. Nici nu conteaza prea mult. Ai, desigur, varianta de a lasa anumite bunuri la amanet, insa chiar renteaza? Sensul este sa iti amenajezi locuinta, nu sa dai din casa lucruri. Ar fi ilogic sa amanetezi bunuri cu scopul de a cumpara altele sau de a finaliza achizitia altora.

In orice caz, cert este ca nu poti da inapoi o data ce ai pornit la drum in amenajarea casei. Cu sau fara credit rapid, trebuie sa o termini.
De aceea, este bine sa iti arunci un ochi peste ofertele institutiilor financiare nebancare din piata. Oferte sunt destul de diverse. Majoritatea IFN-urilor acorda credite nebancare rapide chiar si restantierilor din Biroul de Credite si, in plus, au disponibil serviciul de creditare la domiciliu. La unele companii este un serviciu platit, la altele este inclus in oferta standard.
Citeste mai mult pe http://www.creditenebancare.org/credit-rapid-pentru-amenajarea-casei-a20.html