miercuri, 12 februarie 2014

Credite rapide fara adeverinta de venit

Ai pe cartea de munca inregistrat un venit foarte mic si nu stii cum sa obtii un imprumut rapid fara adeverinta de venit? Easy Credit te ajuta! Intr-o tara in care statul cere aproximativ 70% din banii castigati de un salariat (prin perceperea diverselor contributii, taxe si impozite), este bine stiut faptul ca multi dintre romani au trecut pe cartea de munca doar o parte din venit, de obicei minimul, iar restul banilor il obtin "la negru".

Acest aspect face ca multe persoane, cu toate ca isi permit sa achite o rata mai mare, nu pot obtine imprumutul dorit tocmai din cauza faptului ca le este solicitat actul care le pune bete in roate: adeverinta de venit.
Tocmai de aceea Easy Credit vine cu ofertele sale dedicate atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, care nu pot justifica venituri suficient de mari pentru a obtine creditul nebancar dorit, dar care pot oferi garantii imobiliare.
Usurinta de a obtine bani imprumut este insa doar primul si, poate, cel mai important beneficiu oferit de Easy Credit.

Pe langa toate acestea, aceasta institutie financiara nebancara este si foarte generoasa, acordand imprumuturi rapide chiar si de 100.000 de euro (sau contravaloarea in lei) pe o perioada de pana la 60 de luni. Dar, in functie de valoarea evaluata a garantiilor, suma maxima se poate modifica.
O alta calitate a institutiei este corectitudinea. Easy Credit nu percepe comisioane de acordare, de analiza dosar sau de rambursare anticipata, creditele nu au comisioane, iar costurile sunt total transparente.

Vezi tot articolul aici.