joi, 13 februarie 2014

Creditele de nevoi personale

In zilele noastre, stim cu totii ca taxele si impozitele pe care statul le percepe de la angajatori sunt o povara. Motiv pentru care cei mai multi din ei (ne referim la IMM-uri in special) decid sa angajeze oameni pe care ii platesc in mare parte "la negru". Din aceasta cauza, atunci cand ai nevoie de bani e o mare bataie de cap sa obtii un imprumut.
Bancile sunt tot mai exigente, salariile mici...cum poti sa o scoti la capat? Sa nu mai vorbim de faptul ca, mai nou, bancile au pretentia ca firma la care esti angajat sa aiba inregistrat profit in ultimii ani...de parca ar fi vina ta ca patronul decide sa cheltuiasca pe "investitii" toti banii.

Solutia salvatoare insa apare in momentul in care pe piata au aparut firme care au statut de institutii financiare nebancare. Acestea, datorita faptului ca nu au voie sa acumuleze depozite de la populatie, au conditii ceva mai relaxate de creditare. Aici nu mai e nevoie sa astepti sa se faca verificari peste verificari. Tot ce ai de facut este sa intri in legatura cu unul dintre consultantii IFN-ului si sa stabilesti prima intalnire cu acesta.

Pentru dosar, el iti va solicita fluturasul de salariu sau cuponul de pensie, cu actul de identitate si cu un extras de cont de la orice banca din Romania si in maxim 48 de ore ai primit creditul rapid de nevoi personale de care ai nevoie, bineinteles, daca esti eligibil. In general, IFN-urile cer sa ai varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani si un venit stabil de minim 270 de lei.
Citeste mai mult aici: http://www.creditrapidifn.org/credit-de-nevoi-personale-a13.html